Wie zijn wij?

 

Graag stellen wij ons aan u voor:

 

Hoveniersbedrijf Ron van der Meer is een jong en fris familiebedrijf dat is opgericht in 2005 en wordt gerund door Ron en Chantal van der Meer, een echtpaar dat zich met veel zorg en passie inzet voor de "Groei en Bloei" van het bedrijf.

 

Ron: "Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende hoveniersbedrijven werd het tijd dat ik voor mezelf begon. Toen de mogelijkheid om het bedrijf van mijn werkgever over te nemen zich voordeed hoefde ik daar niet lang over na te denken.

 

Chantal heeft pedagogiek gestudeerd en een administratieve achtergrond. Nadat ze een aantal jaar in het onderwijs werkzaam is geweest, besloten we in 2013 onze krachten te bundelen. Een besluit dat tot op de dag van vandaag z'n vruchten afwerpt. Tuin en interieur zijn altijd al een grote passie van haar geweest.

 

Naast ons bedrijf vinden wij het belangrijk iets terug te doen voor de samenleving. Regelmatig begeleiden we als erkend leerbedrijf een stagiair met een arbeidsbeperking en zet Chantal zich wekelijks in als vrijwilliger in de welzijns- en onderwijssector".